top of page

Diensten

Fysiotherapie

Vanuit de basis ben ik een fysiotherapeut. Dit betekent dat ik algehele klachten beelden kan behandelen.

 

Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in in rug en nek klachten.

 

Fysiotherapeutische behandelingen kunnen bestaan uit oefentherapie, massages en het informeren over de klachten die u kan ervaren. 

EMDR bij trauma en angst 

EMDR staat voor eye movement desensitization and reprocessing. Met EMDR kunnen traumatische beelden uit het verleden behandeld worden.

 

Door een techniek van oog bewegen kunnen de beelden uit het verleden weer bekeken worden zonder dat hier een pijnlijke of gestreste reactie bij wordt uitgelokt.

 

EMDR is een effectieve behandeling waarbij resultaat snel geboekt kan worden. 

Psychosomatische fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie.

 

Als psychosomatisch fysiotherapeut kijk je verder dan alleen de lichamelijk klacht. De psychosomatische fysiotherapeut kijkt hoe onder andere psychologische, emotionele of sociale factoren een rol kunnen spelen in het ontstaan of onderhouden van de klacht. Een totaalplaatje dus.  

EMDR bij aanhoudende pijn

Ook bij langdurige en chronische pijn kan EMDR helpen. Hier richt EMDR zich op de negatieve associatie je kan hebben met pijn. 

Door het verminderen van de negatieve emotionele lading van pijn kan pijn minder belastend worden en naar de achtergrond verplaatsen in plaats van op de voorgrond staan van het  leven. 

Contact

Brens Fysiotherapie

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page